Waarom zou ik voor jou kiezen en niet voor een ander?

Je vraagt me omdat ik precies ben, en snel, en omdat ik het belangrijk vind dat een tekst echt jóúw tekst is − dus dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Door mijn positieve no-nonsense-aanpak weet je bovendien vanaf het begin af aan precies wat je aan me hebt.

 
 

hoe ga je precies te werk?

Als ik voor je schrijf, ga ik eerst met je in gesprek om een goed beeld te krijgen van je wensen. Ik stuur je de tekst dan in Word toe, zodat je er commentaar op kunt leveren. Met jouw suggesties uit die correctieronde maak ik de tekst vervolgens definitief.

Als ik je tekst redigeer of corrigeer, doe ik dat in Word en lever ik mijn suggesties aan in de kantlijn. Zo kun je zelf beslissen wat je doorvoert en wat niet. Dat vind ik belangrijk. Het is immers jouw naam die eronder staat.

 
 

wat is je tarief?

Meestal werk ik met een tarief per uur of per woord. Liever een vaste prijs voor het hele project? Neem gerust contact met me op – we komen er samen ongetwijfeld uit.

 
 

Kun je vandaag nog beginnen?

Ik ben aardig flexibel en meestal binnen twee tot drie weken beschikbaar. Als je een grote klus hebt, vind ik het wel fijn als je wat eerder contact met me opneemt. Dan kan ik er genoeg tijd voor vrijmaken in mijn agenda.

 
 

Staat je vraag er niet bij? Mail me, dan beantwoord ik hem zo snel mogelijk.