––– Om al je vraagtekens te verhelpen en de laatste twijfel weg te nemen. (Zie ook vraag 4.)

FAQ

  • Ja, ik weet het, dat van al die andere redacteuren. Dat krijg je met zo’n tof beroep.

    Ik hoop vooral dat je voor me kiest omdat je me leuk vindt. Omdat je zit te knikken terwijl je door mijn website scrolt. Een klik maakt de samenwerking namelijk een stuk soepeler. En gezelliger, bovendien.

  • Als ik voor je schrijf, spreken we de boel eerst goed door, zodat ik precies weet wat je voor ogen hebt. Dan ga ik pennen, stuur ik je de tekst in Word toe en geef jij er commentaar op.

    Op basis van jouw suggesties tik ik een volgende versie, en als dat nodig is, doen we nog een feedbackronde. Vervolgens zet ik de laatste puntjes op de i en maak ik de tekst definitief.

  • Ja, goeie. Ik hou erg van transparantie en juist niet zo van administratie, dus meestal werk ik met een vaste projectprijs, op basis van mijn uurtarief van 85 euro exclusief btw. Weten we allebei precies waar we aan toe zijn.

  • Ik ben in 2023 naar Zweden verhuisd en werk sindsdien volledig online, dus de kans op een fysieke afspraak met taart is niet meer zo groot. Maar in mijn nieuwsbrief deel ik nog altijd met liefde mijn tips voor goeie taartrecepten en koffietentjes waar ze goeie taart hebben.

  • Ik denk het niet. Eigenlijk weet ik wel zeker van niet. Maar ik ben aardig flexibel en meestal wel binnen een week of drie beschikbaar. Heb je een grote klus? Dan vind ik het fijn als je wat eerder contact met me opneemt.

  • Bummer! Stuur me vooral een berichtje, dan beantwoord ik ‘m zo snel mogelijk en helemaal op maat.